Επιστρέφει το 11ο Navarino Challenge στη Μεσσηνία!

Το βραβευμένο Navarino Challenge, μια γιορτή του αθλητικού τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino και την Πύλο.

To Navarino Challenge, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας. Η μοναδική ελληνική διοργάνωση που διακρίθηκε στα παγκόσμια βραβεία τουρισμού στο Λονδίνο, αποτελεί ορόσημο για τη Μεσσηνία και την Ελλάδα συνολικά, επανέρχεται δυναμικά, γεμάτη εκπλήξεις για 11η χρονιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις αγαπημένες τους αθλητικές δραστηριότητες δίπλα σε κορυφαία ονόματα του αθλητισμού.

Πάνω από 40 αθλητικές δραστηριότητες, παρουσία Ολυμπιονικών που συμμετέχουν μαζί με ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, συνθέτουν τα στοιχεία της κορυφαίας γιορτής του αθλητικού τουρισμού, του Navarino Challenge. 

Η διοργάνωση, μετά την απόλυτα επιτυχημένη 10η χρονιά της, επιστρέφει στις 13-15 Οκτωβρίου, στην Costa Navarino και την Πύλο. Φέτος, οι πάνω από 40 αθλητικές δραστηριότητες του τριημέρου, θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino. Με το παγκόσμιο μήνυμα της «ο αθλητισμός ενώνει», φέρνει και πάλι κοντά τον κόσμο, προσφέροντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να ανακαλύψουν μέσα από τον αθλητισμό τη μαγεία του μεσσηνιακού τοπίου και την ιστορία που κρύβει η κορυφαία αθλητική γιορτή.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε πολύ, όπως κατεβάσετε και συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης πακέτου διαμονής που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας στη φόρμα δίπλα, όπως επισυνάψετε το αρχείο στο σχετικό πεδίο που βρίσκεται κάτω από τη φόρμα επικοινωνίας.Για τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες του Navarino Challenge 2023, παρακαλούμε μπείτε  εδώ:  https://www.more.com/sports/navarino-challenge-2023/

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο