Εράνη και Πάμισος 1-1 στο ντέρμπι κορυφής

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στα Φιλιατρά μεταξύ Πάμισου και Εράνης ένα αποτέλεσμα θα λέγαμε δίκαιο που σαφώς βόλεψε τον Πάμισο ο οποίος και κράτησε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την 2η Εράνη που ήθελε την νίκη για να τον πιάσει στην κορυφή. Ο δυνατός αέρας που είχε σήμερα στα Φιλιατρά αλλά και σε άλλες περιοχές του Νομού επηρέασε την ροή του παιχνιδιού γι αυτό και είχαμε αυτό το σκορ. Στο 47′ ο Μπάρκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου για να ισοφαρίσει στο 58′ ο Κατσιβαρδέας για την ομάδα της Μεσσήνης σε 1-1 που ήταν και το τελικό.

Παρ ότι είχε και το καρναβάλι στα Φιλιατρά ο κόσμος ανταποκρίθηκε και το γήπεδο ήταν γεμάτο χωρίς κανένα απολύτως παρατράγουδο. Συγχαρητήρια σε όλους !!!.

Διαιτητής : Καυκάς Επόπτες : Αράπης, Μπαρδής.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (85′ Κουρούβανης), Πέππας, Γκεβόρι, Μιχαλόπουλος (70′ Χάρμπας), Βασιλόπουλος (90′ Πλάκας), Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Τόσκα, Νινιός (84′ Ρουμελιώτης), Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Αριστομενόπουλος (65′ Μπορχάν), Τιμπλαλέξης (70′ Ντίσα), Βλάχος, Παπαδόπουλος, Δεμπεγιώτης (65′ Κουλόπουλος).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο