Εφτάψυχος ο Ολυμπιακός Ανάληψης, 2-3 τον Αστέρα Αρφαρών

Βαθμολογική ανάσα για τον Ολυμπιακό Ανάληψης ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-3 του Αστέρα Αρφαρών για την 32η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας στο γήπεδο Αρφαρών. Οι δύο ομάδες χάρισαν γκολ και θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό Ανάληψης να φεύγει νικητής και να πλησιάζει την Ράχη σε απόσταση βολής. Τα γκολ για τον Αστέρα πέτυχαν οι Γιαννακόπουλος(10′) με μακρινό σουτ και ο Μωραγιάννης(35′) ενώ για την Ανάληψη σκόραραν οι Πατσιώτης(25′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, Διονυσόπουλος(40′) με πλασέ το 2-2 και ο Κοντομανωλόπουλος(68′) πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γεωργακλή. Στο 75′ αποβλήθηκε ο Διονυσόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

** Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αστέρας Αρφαρών χρησιμοποίησε στην εντεκάδα του 5 νεαρούς ποδοσφαιριστές 14 και 15 χρονών.

Διαιτητής: Ψηλοπαναγιώτης Επόπτες: Ταβουλαρέας και Βοσνάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Μωραγιάννης, Δασκαλάκης, Καλογερόπουλος, Δημητρίου (89′ Ξυδιάς), Ψυχογιάννης, Διονυσόπουλος, Πατσιώτης, Παπανδρέου, Κοντομανωλόπουλος, Θεωδορόπουλος (72′ Κακογιάννης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Τάκης Βούτσας): Σέφα, Ν. Βανικιώτης, Μπούρας Γ., Χριστόπουλος, Παντσιώτης, Φέστας (60′ Σακκάς), Μωραγιάννης Κ.(80′ Απ. Βανικιώτης), Μπαράι (80′ Τσιλίκος), Γιαννακόπουλος, Μωραγιάννης Π.,(80′ Γεωργόπουλος), Γιαννακόπουλος (85′ Μπούρας Ν.)

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο