Εύκολη πρόκριση για την Εράνη, 1-7 την Καλλιθέα για το κύπελλο Μεσσηνίας

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Εράνη και με τις ρεζέρβες της επικράτησε με το ευρύ 1-7 της Καλλιθέας για την 3η φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Όπως είπαμε η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου παρατάχτηκε στο γήπεδο χωρίς ούτε έναν βασικό προφανώς για να προφυλάξει την ομάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στα Φιλιατρά. Τα γκολ για τους πράσινους έβαλαν οι Κόλλιας (2), Σταθόπουλος (2) και από ένα γκολ πέτυχαν οι Δημητρίου, Χάρμπας και Καλογερόπουλος. Το γκολ για την Καλλιθέα ο Σαμπάνι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Δημήτρης Μάλαμας): Αντωνόπουλος, Αθανασόπουλος, Λέκκας (20’ Δαρσακλής), Παναγόπουλος, Κιόσσα, Μέμα (60’ Μαμουσάι), Σπυρόπουλος (80’ Τσίρμπας) Λάζαρης, Σαμπάνι, Γκέρι, Τομαράς.

ΕΡΑΝΗ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Γ.Οικονομόπουλος, Φλαριώτης, Μπουρδέκας (55’ Καλογερόπουλος), Λεβεντάκης (60’ Καραχάλιος), Νικολακόπουλος, Λακριντής, Χάρμπας, Αντωνόπουλος, Γκελγκέρια (60’ Δ. Οικονομόπουλος), Κόλλιας (55’ Περαματζής), Δημητρίου (46’ Κ. Σταθόπουλος).

Μετά το παιχνίδι ο Κώστας Λυμπερόπουλος μας δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών που έπαιξαν σήμερα, θέλησε είπε να ξεκουράσει τους βασικούς για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι μα όλοι κάθε Κυριακή να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους γιατί η Γ’ Εθνική είναι πολύ δύσκολη κατηγορία με ιστορικές ομάδες και κάθε παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Τέλος η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τραυματισμούς η τιμωρίες στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο