Ηρακλής Καλαμάτας – Α.Ο. Σπερχογείας 0 – 2: Εκμεταλλεύτηκε την κόπωση του αντιπάλου και “απέδρασε” με το διπλό

Ο Ηρακλής Καλαμάτας που έδειξε σημάδια κόπωσης το απόγευμα στο “Παν. Μπαχράμης” ηττήθηκε με 2 – 0 από τον Α.Ο. Σπερχογείας.  

Οι ¨κυανόλευκοι¨ του Άρη Γαλανόπουλου παρουσίασαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτό που είχαμε συνηθίσει ως τώρα. Σε αρκετά παιχνίδια τους είχαμε δει να βγάζουν αντίδραση, παρότι μπορεί να είχαν βρεθεί και πίσω στο σκορ. Σε κανένα σημείο του αγώνα  δεν έδειξαν ορθολογική ανάπτυξη και από την μέση και μπροστά ήταν απελπιστικοί.  

Αντιθέτως το συγκρότημα του Ηλία Μουρούσια ήταν πιο αποφασισμένο για το θετικό αποτέλεσμα, αφού οι παίκτες του έβγαιναν πρώτοι πάνω στις φάσεις κόβοντας οτιδήποτε πήγαινε να δημιουργηθεί. Οι “Ταύροι” είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον πολύπειρο επιθετικό Άγγελο Τσέρτο, που, όχι μόνο σκόραρε στο 16ο λεπτό με διαγώνιο πλασέ (0 – 1), αλλά στο 38` έφτιαξε και το δεύτερο γκολ με την κάθετη πάσα που έβγαλε στον Γιακουμή που μπήκε στη περιοχή και με πλασέ έγραψε το τελικό 0 – 2. 

Οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στον αγώνα και μοιραία  ¨βυθίστηκαν¨ κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.  

Διαιτητής: Καυκάς Α. – Βοηθοί: Μπουρίκας Χ. – Λουκάς Ι. 

Συνθέσεις:  

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γαλανόπουλος Άρης): Αλάμαρας, Τζάννες, Κοσμόπουλος, Μαγκλάρας, Μιχαλόπουλος, Βλαχάκης, Φυκούρας, Χριστόπουλος, Μαρίνος ( 46` Δαρσακλής), Παπαδέας, Βαΐτσης.   

Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Μουρούσιας Ηλίας): Σακκάς, Παναγιωτόπουλος (63` Μούρτος), Μπούνας (74` Κακαλέτρης), Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Πιλάτης, Καραχάλιος Ιωαν., Μαρίνος, Τσέρτος, Γιακουμής.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο