Η ΑΕ Λογγάς το ντέρμπι ουραγών, 3-0 την ΑΕ Αβίας

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο έκανε ποδαρικό το 2024 η ΑΕ Λογγάς η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής επικρατώντας της ΑΕ Αβίας με σκορ 30 στο ντέρμπι των ουραγών για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες προσθήκες έκαναν την διαφορά για την Λογγά η οποία κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αντίθεση με την Αβία που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Κορμπή στο 40‘ ενώ στο 60‘ ο Μπλάνας με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε την διαφορά των τερμάτων. Το τελικό 30 διαμόρφωσε στο 85‘ ο Λιόππας με σουτ έπειτα από σέντρα του Καμβύση.

Διαιτητής: Σκόρδος Επόπτες: Βοσνάκης και Αθανασάς

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ (Ηλίας Ηλιόπουλος): Νικολόπουλος, Κόλα, Κατσίγιαννης, Παναγόπουλος, Kostov(65′ Βάγιας), Σεντεμέντες, Βουτιέρος, Μπλάνας(65′ Σουγλέρης), Κορμπής, Καμβύσης, Σαίπι(75′ Λιόππας)

ΑΕ ΑΒΙΑΣ (Νίκος Σαββίδης): Κακαλέτρης, Αλντέσκου, Μητσέας, Λυκουρέζος, Πολυμενέας, Ψαλτήρας, Μπεχάρι, Κλείδωνας, Δημητρακάκος, Μπεκιάρης, Γεωργίκος

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο