Η Καλαμάτα ρίχνεται στη μάχη της SL2 αύριο στο ΟΑΚΑ

Τα ψέματα τελείωσαν για τη ”Μαύρη Θύελλα” όπου αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ στις 16:00 ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ του Σωτήρη του Αντωνίου με στόχο να καταφέρει ότι δεν μπόρεσε τα προηγούμενα δύο χρόνια την επάνοδο μετά από 23 χρόνια στην Α’ Εθνική (έτσι έχω μάθει να την λέω τι να κάνουμε). Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα καθώς φέτος αντίπαλοί μας θα είναι η Καλλιθέα, ο Ιωνικός και ίσως και τα Χανιά. Το ρόστερ σίγουρα είναι ποιοτικά πιο γεμάτο από πέρσι και στον πάγκο έναν καλό και φιλόδοξο τεχνικό τον Περικλή Αμανατίδη. Ένα είναι όμως το ζητούμενο να μην ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ τα λάθη τα περσινά και τα προπέρσινα για να δούμε αποτέλεσμα. Επίσης ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα πρέπει να ρίξουμε νερό στο κρασί μας να να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτή τη προσπάθεια. Στο αυριανό παιχνίδι θα συμμετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές :

Μέντες, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Ραπόζο, Μόζερ, Αρίμπας, Κωστούλας, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Μπαράλες, Μπενίτες, Δημόπουλος.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και από κοντά ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πρασσάς ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από την περασμένη Πέμπτη και θα παραμείνει στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για περίπου 1 μήνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαξεβάνος, Τριανταφυλλάκης, Δρούγας, Γκότσης και ο τερματοφύλακας Καραχάλιος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο