Η Καλαμάτα 80 ανακοινώνει τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στο κλειστό

Το προσεχές Σάββατο 2/12/2023 στις 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας η Καλαμάτα 80 δίνει τον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα της Volley League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του ΤΑΠ με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στο κλειστό. Διαβάστε τι αναφέρει.

« Η ομάδα μας εν όψει του επερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής της #VolleyLeague 2023-2024 ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα είναι δυνατή η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας:

1. Με επίδειξη της κάρτας διαρκείας

2. Με επίδειξη εισιτηρίου ημέρας

3. Με επίδειξη μαθητικής πρόσκλησης

Η προπώληση καρτών διαρκείας και εισιτηρίων, και η παροχή των μαθητικών προσκλήσεων γίνονται από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου καθημερινά έως και Παρασκευή τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά (Νέδοντος 130) και το Σάββατο 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας. Η διοίκηση μας αποφασίζει πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν 200 δωρεάν μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά και εφήβους έως 18 ετών. Σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δε μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μέχρι εξαντλήσεως τους. »

** Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθεύεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο