Η Κυπαρισσία 2-1 τον Ολυμπιακό Ανάληψης και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής

Η Κυπαρισσία συνεχίζει την προσπάθεια για την κορυφή και σήμερα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης με 2-1 και να βρίσκεται έτσι σε απόσταση τεσσάρων βαθμών πίσω από Εράνη και Πάμισο. Στο 35′ ο Βλαχόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου για να κάνει το 2-0 ο Μπακατσέλος στο 65′, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Θεοδοσόπουλο στο 80′. Να σημειώσουμε ότι στο 15′ τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Μάραντος του Ολυμπιακού Ανάληψης από χτύπημα στο Ζυγωματικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας που του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, είναι καλά και επέστρεψε στην Καλαμάτα.

Διαιτητής : Η. Σκόρδος Επόπτες : Μπασιλάρης, Σωτηρόπουλος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιώργος Καλόμαλος): Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (65′ Σπυρόπουλος), Μπακατσέλος (75′ Κύρκο), Βλαχόπουλος (90′ Ανδρουτσής), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (90′ Ζαφείρης), Μαλισόβας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Μάραντος (20΄λ.τρ. Παπανδρέου), Κρεμύδας, Δασκαλάκης (73′ Πατσιώτης), Μωραγιάννης, Τσούνι (65′ Θεοδωρακόπουλος), Καλογερόπουλος (46′ Θεοδοσόπουλος), Διονυσόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Ξυδιάς.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο