“Η μεγάλη ανατροπή στην Τέντα” Καλαμάτα b.c. – Παλαίμωνας 59-65

Παρά την απουσία του τραυματία Καλογερόπουλου η Καλαμάτα b.c. άρχισε εντυπωσιακά στην Τέντα κόντρα στο δυνατό Παλαίμωνα και με οδηγό τον Μπαλή, ο οποίος εκτός των άλλων σημείωσε 21 πόντους, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη των φιλοξενούμενων με το εντυπωσιακό 44-27!!.

Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια αφού ο Μπαλής λόγω προβλήματος στο γόνατο ( σήμερα Δευτέρα 13/2 θα γίνουν ιατρικές εξετάσει για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος) έμεινε στα αποδυτήρια και δεν βγήκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο γεγονός που όπως φάνηκε δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι Κορίνθιοι φθάνοντας στην αναπάντεχη όπως είχε γίνει η αναμέτρηση επιτυχία. Σε αυτό λοιπόν το χρονικό διάστημα οι παίκτες του Νώντα δεν είχαν την αγωνιστική ζωντάνια του πρώτου ημιχρόνου αφού έλειψαν όπως φάνηκε το καθαρό μυαλό κυρίως στην επίθεση και σε συνδυασμό με τα φαινομενικά εύκολα λάθη ήρθε αυτό το σίγουρα άσχημο για αυτήν την περίοδο αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 24-17, 20-10, 8-28, 7-20

Διαιτητές: Πετράκης, Καραπαπάς

Καλαμάτα b.c.(Νώντας): Πετρίδης, Μαργέλης 3(1), Οικονομίδης 3, Διαμαντόπουλος 9(1), Παπαντωνίου 10, Καραβάνας 7(1), Μπαλής 21(1), Περρωτής 2, Μανωλάκης, Μπάκας 4.

Παλαίμωνας(Ιμπραϊμάκης): Συνετός 13, Πρεδάρης, Μπήλιος 2, Μουλάς 7, Τζαΐδας 18, Σάμαρης, Μπένος 8, Πατουχέας, Στάνκοβιτς 7, Τσιαμπάς 10(1).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο