Η Στενωσιά άνετα 6-1 τον νεανικό Μεσσηνιακό

Η Στενωσιά χρειάστηκε το 2ο ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση του νεανικού Μεσσηνιακού και να τον κερδίσει με το ευρύ 6-1. Όμως οι πράσινοι του Φραγκίσκου Κεράνη στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί αλλά στη συνέχεια πλήρωσαν την απειρία τους και ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Μόλις στο 8′ ο Ζαχαριάς με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Μεσσηνιακό για να ισοφαρίσει στο 15′ ο Κόττι σε 1-1 για τους Γαλάζιους, στο 30′ ο Αθ. Σταματελόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την Στενωσιά σε 2-1 και από εκεί και μετά ο Μεσσηνιακός έπαθε μπλακ άουτ και στο 55′ ο Αθ. Σταματελόπουλος, στο 62′ ο Θοδ. Σταματελόπουλος, στο 65′ ο Κυρ. Λυμπερόπουλος και 80′ ο Αθ. Σταματελόπουλος με το τρίτο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Διαιτητής : Γεωργαντάς – Επόπτες : Νικολακάκη, Πανόπουλος

ΣΤΕΝΩΣΙΑ (Παναγιώτης Μπιζίμης): Μανικάκης, Κόττι, Ρηγόπουλος, Αλεβίζος, Θοδ. Σταματελόπουλος (75′ Θοδ. Καλογερόπουλος), Θ. Χρόνης, Αθ. Σταματελόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Β. Καλογερόπουλος (46′ Θ. Χρόνης), Καγιανάς, Θ. Χρόνης (65′ Κυρ. Λυμπερόπουλος).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Φραγκίσκος Κεράνης): Κρόμπας, Δημόπουλος, Πετρόπουλος, Γκουλγκούτης, Καραγιαννίδης, Νικολακάκης, Μπούνας, Σπυρόπουλος, Ζαχαριάς, Αβντίου, Τόλιας (65′ Πογκόνι).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο