Η Στενωσιά πανηγυρίζει την άνοδό της στην Α’ Τοπική

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Στενωσιά όπου μετά το 3-0 επί της Θύελλας Μερόπης στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Τοπικής Πανηγυρίζει την άνοδό της στην Α’ Τοπική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Παναγιώτη Μπιζίμη είχε όλη την χρονιά μια σταθερή απόδοση και κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Α’ Τοπική. Μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι ξέσπασαν σε πανηγύρια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ των γαλάζιων πέτυχαν δυο ο Κώστας Λυμπερόπουλος στο 10′ και στο 67′ τερματίζοντας παράλληλα και πρώτος σκόρερ με 39 γκολ και ένα ο Αθ. Χρόνης στο 27′.

Διαιτητής : Καυκάς – Επόπτες : Καραμπέτσος, Τσουλάκος.

Α.Ο ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Παναγιώτης Μπιζίμης): Μανικάκης, Αλεβίζος, Φλέσσας, Αθ. Χρόνης, Λυμπερόπουλος (80′ Π. Καγιανάς), Θ. Σταματελόπουλος (75′ Μισσός), Αθ. Σταματελόπουλος (46′ Γιάνναρης), Θ. Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μπιζίμης, Στ. Καγιανάς (46′ Θοδ. Χρόνης).

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ (Χρήστος Νιάρχος): Παύλος Σουλαντίκας, Ζύλφο, Κλεφτόγιαννης, Κατσιμπάρος, Παν. Σουλαντίκας, Αθ. Ρουμελιώτης, Μπούζας (75′ Γκότσης), Μπουρίκας, Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος, Παντελόπουλος (65′ Κυρκίλης).

Δημοσιεύτηκε από
Α.Ο. Στενωσιάς στις Σάββατο 27 Απριλίου 2024
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο