Κέρδισε εντυπώσεις αλλά έχασε 3-2 σετ στο Ρέντη η Καλαμάτα 80

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο φιλικό που έγινε πριν λίγο στο κλειστό του Ρέντη η Καλαμάτα 80 κόντρα στον εκεί γηπεδούχο πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό από τον οποίο και τελικά έχασε με 3-2 στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη ξεκίνησε εντυπωσιακά το φιλικό προηγούμενη μάλιστα των Πειραιωτών με 2-0 σετ. Στη συνέχεια όμως οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν αγωνιστικές στροφές και ξεπέρασαν την αντίσταση των Καλαματιανών φθάνοντας στη φιλική και αρκετά δύσκολη όπως εξελίχθηκε νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ ήταν: 18-25, 21-25, 25-22, 25-20, 15-13

ΦΛΟΙΣΒΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 1-2

Με 2-1 σετ επικράτησε η Καλαμάτα ’80 στο χθεσινό φιλικό στο Παλαιό Φάληρο απέναντι από τον Φλοίσβο, ενώ παίχθηκε μισό ακόμη σετ που σταμάτησε στο 16-16, λόγω περιορισμένου χρόνου.

Από τα παραπάνω φιλικά απουσίαζαν οι Βιέιτο, Μπλάουελ, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Οκάμπο και Β. Ντάκουρης, με τη θέση του τελευταίου ως λίμπερο να αγωνίζονται οι Δαλακούρας και Σκαρτσίλης.

Οι υπόλοιποι παίκτες που είχε στη διάθεσή του Παναγιώτης Ντάκουρης και οι συνεργάτες του ήταν οι: Κοένεν, Μαντέκας, Γουέστ, Σαλωνίτης, Αραπάκης, Χριστόφας, Λυκούρεσης, Αλεξάκης, Μπιρμπίλης, Παλαιολόγος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ > Παναγιώτης Μουστάκης

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο