Κέρδισε 3-0 και την Ελπίδα ο Απόλλωνας

Εξαιρετικά ψύχραιμος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης ο Απόλλωνας επικράτησε στο κλειστό της Παραλίας της δυνατής όπως παρουσιάσθηκε Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη έφθασε στη νέα της επιτυχία μπαίνοντας πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τις Θεσσαλονικιές προηγούμενη μάλιστα στο πρώτο σετ με 16-9. Κάπου εκεί όμως οι οι φιλοξενούμενες βρήκαν τον τρόπο να επανέλθουν δυναμικά στο παιχνίδι προηγούμενες μάλιστα στο σκορ με 25-24.

Αυτό το είς βάρος του -1 δεν ήταν όπως αποδείχθηκε ανασταλτικό στην αντεπίθεση των γηπεδούχων οι οποίες με ένα σερί 3-0 πήραν και πανηγύρισαν το πρώτο σετ με 27-25.

Στο δεύτερο σετ ο Απόλλωνας μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ προηγούμενος με 14-6 και στο τελικό για αυτόν 25-20.

Έτσι φθάσαμε στο τρίτο σετ όπου η Ελπίδα άρχισε καλύτερα προηγούμενη με 10-14, 16-18 για να ισοφαρίσουν μετά από αντεπίθεση οι ασπρόμαυρες σε 22-22 καί νά φθάσουν στην κατάκτηση του σετ με 25-23 αποτελέσμα πού διαμόρφωνε τρίτο τους τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδιαε το ίδιο μάλιστα σκορ 3-0.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μυτσκίδης) Μαυροειδή, Φαιλό , Αποστολοπούλου, Κόλλια, Τσομπανίδου, Ζωίδου, Τόσι , Ξανθή, Σερελέα, Γιόλλα, Ε. Γιόλλα

ΕΛΠΙΔΑ (Γεωργιάδης) Γουγούση, Παντελίδου, Παπάζογλου, Τριανταφύλλου, Γαιτανίδου, Ρουμπάτη, Κόγιτς, Στεργιάκη, Κώστογλου , Μπαλογιάννη, Σουπιώτη, Ράντονιτς 


Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο