Και άλλη ισοπαλία το Διαβολίτσι 0-0 στο Γύθειο

Άλλη μια ισοπαλία για τον Α.Ο Διαβολιτσίου αυτή τη φορά μέσα στο Γύθειο από τον Πανγυθεατικό με 0-0. Γενικά η εικόνα της της ομάδας του Κώστα Παλαμάρα ήταν αρκετά καλή και δίνει αισιοδοξία για την συνέχεια . Τώρα για το ματς οι γηπεδούχοι του Σταύρου Μανιάτη έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Κωστάκο στο 65′, Σαμπατάκο στο 70′,Σπηλιοτόπουλο στο 80′ και Μπουρελάκο στο 87′ ενώ φωνάζουν για δύο πέναλτι με τον Μανωλάκο στο 40′ και Σπηλιοτόπουλο στο 78′ που δεν τους έδωσε ο διαιτητής Δρούζας. Το Διαβολίτσι είχε δοκάρι στο 60′ σε σουτ του Πάγια και λίγο έλειψε να πάρει το παιχνίδι στο 90′ όταν κεφαλιά του Ηλιόπουλου δεν βρήκε στόχο από ευνοϊκή θέση. Το αξιοπερίεργο στο τέλος του παιχνιδιού ήταν όταν ο διαιτητής κύριος Δρούζας ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Ανθρώπους του Πανγυθεατικού για το μη καταλογισμό των πέναλτι που δεν έδωσε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

Διαιτητής :Δρούζας Επόπτες : Δημητρόπουλος, Τούμπας (ΕΠΣ Αργολίδας)

ΠΑΝΓΥΘΕΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (73′ Μπουτσικάρης), Κουρτέσης, Σαμπατάκος, Μανωλάκος (64′ Μανωλάκος), Μπερδούσης (55′ Σπηλιοτόπουλος), Κοκκινάκης.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Βασιλειάδης, Πιτσιλής, Αλεξανδρής (76′ Δημητρίου), Καντουτσής, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (65′ Γουέσλει, 76′ Σταματελόπουλος), Βελλής, Π

Δείτε τα δύο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής στον Πανγυθεατικό.

https://fb.watch/hcHSi_MxLr/

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο