Και επίσημα ο Ίλτσο Γκεοργκιόσκι στη ”Μαύρη Θύελλα”

Πριν λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτας ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη συνεργασίας με τον Σκοπιανό τεχνικό Ίλτσο Γκεοργκιόσκι. Για να μη λέμε πολλά δείτε πιο κάτω τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

<< Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ΙΛΤΣΟ ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΣΚΙ.
Είναι 51 ετών Σκοπιανός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2012 με την Βαρντάρ Σκοπίων, ενώ το 2016 που η εθνική της γειτονικής χώρας ήταν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Γαλλία ήταν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Από το 2017-2021 ήταν μέλος τεχνικών επιτροπών της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, ενώ μέχρι τον Νοέμβρη του 2022 ήταν προπονητής στην ομάδα Μπρεγκάλνιτσα (Α Σκοπίων).
Βοηθός του θα είναι ο κ Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι ο οποίος σαν ποδοσφαιριστής έχει φορέσει μεταξύ άλλων ομάδων την φανέλα της Κέρκυρας και της Δόξας Δράμας.
Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι για ενάμιση χρόνο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και πολλές νίκες τη φετινή χρονιά για την ομάδα μας
>>.

** Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε στο νέο τεχνικό υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες στην ομάδα !!!, θα τον στηρίξουμε, αλλά επειδή είμαστε πάνω από όλα Καλαμάτα θα κάνουμε και την κριτική μας απλά και μόνο για να μην ξαναγίνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα λάθη του παρελθόντος !!!. Η ομάδα θα πρέπει αν κάποιοι το θέλουν πραγματικά να γιγαντώσει σε όλα τα επίπεδα, όλα τα άλλα έρχονται.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ < www.stisendra.gr >>

Ευχαριστούμε πολύ την φίλη Σίσσυ Τριάντου για τις Φωτογραφίες

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο