Καλαμάτα – Καλλιθέα για την SL2 αύριο στο Στάδιο

Με στόχο τους τρεις βαθμούς για να έχει θετικό αντίκτυπο η νίκη με το ΠΑΟ Ρουφ στον Ταύρο η Καλαμάτα αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στις 16:00 στο Στάδιο της παραλίας την Athens Kallithea FC έτσι όπως πλέον ονομάζεται. Ασφαλώς και το παιχνίδι για την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ είναι αδιάφορο αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο τουλάχιστον μαθηματικά για την Αθηναϊκή ομάδα που και αυτή θέλει να εξαντλήσει ότι πιθανότητες υπάρχουν για να κόψει στο τέλος πρώτη το νήμα της SL2, κομματάκι δύσκολο αλλά ποτέ μη λες ποτέ στην Ελλάδα μας.

Ο Ίλτσο Γκεοργιόσκι έβγαλε αποστολή αλλά κάποιος πρέπει να του πει ότι θα πρέπει εφόσον η χρονιά χάθηκε να χρησιμοποιήσει όσα νεαρά παιδιά έχει στον πάγκο για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, λέω εγώ τώρα ο άσχετος…τώρα μάλιστα που πλησιάζει και η αξιολόγηση του ρόστερ για την νέα σεζόν. Δείτε πιο κάτω την αποστολή του αυριανού αγώνα με τις γνωστές απουσίες εδώ και καιρό.

Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Δρούγας, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Μπαξεβάνος, Παπατόλιος, Πασάς, Ρόβας, Ταΐρης, Τάτος, Τριανταφυλλάκης, Ματέους, Ασίγκμπα, Μπουλάρι, Λιποράσε, Λουπάνο, Μαρκόφσκι, Μέντεζ, Μόζερ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακαγιόκο, Μπενίτες, Μαβινγκά, Ντιακιτέ, Γκότσης, Πανουργιάς

Διαιτητής του ματς θα είναι ο κύριος Βλάχος (Αν. Αττικής) με συνεργάτες τους κυρίους Καλαμπόκη (Αιτ/νίας) – Βεργέτη (Αργολίδας) 4ος: Τσάκαλης (Ηλείας)
Παρατηρητής: Μάνθος (Αχαΐας)

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο