ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80:Ντάκουρης – Σαλωνίτης: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι.. » 

O προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ αναφέρθηκε στον αγώνα, στην πορεία της ομάδας του και στο στόχο της:

«Πράγματα τα οποία κάνουμε σωστά δεν πήγαν σήμερα καθόλου καλά. Παράδειγμα η υποδοχή μας σήμερα, δεν ήταν καλή, σαν αποτέλεσμα να είμαστε πάρα πολύ κακοί στο side out. Δεν μιλάμε για λεπτομέρειες σήμερα, αλλά αρκετά βασικά πράγματα πήγαν λάθος, δεν τα κάναμε σωστά. Αυτές οι ομάδες η αλήθεια είναι ότι συγχωρούν τα δικά σου λάθη. Μας έδωσε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ πιέζοντάς τον να έχουμε τη μπάλα στα χέρια μας αλλά δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα και γι’ αυτό δίκαια ο ΠΑΟΚ κέρδισε.»

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο τεσσάρων πολύ δύσκολων, ίσως τον πιο δύσκολων αναμετρήσεων του πρώτου γύρου με τους ισχυρούς του εφετινού πρωταθλήματος η Καλαμάτα 80 καλείται να καλύψει τις απώλειες στη συνέχεια: «Τελείωσε ο κύκλος των τεσσάρων περσινών ομάδων που βγήκαν στην τετράδα. Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ανταποκριθήκαμε καλά. Δυστυχώς μας μένει η πικρία ότι δεν πήραμε κάποιο βαθμό από αυτά τα παιχνίδια, που θα ήταν μπόνους για εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε κεφάλι να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, να διορθώσουμε πράγματα γιατί πλέον ξεκινάνε παιχνίδια εξίσου δύσκολα, αλλά που μπαίνει το πρέπει».

Για τον κίνδυνο μια ομάδα να γίνει προβλέψιμή και να απωλέσει σετ και βαθμούς ο Παναγιώτης Ντάκουρης σημείωσε: «Όλες οι ομάδες έτσι κι αλλιώς διαβάζουν τα παιχνίδια, τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού, τις αδυναμίες του κάθε αντιπάλου, το ίδιο κι εμείς. Παρόλα αυτά νομίζω ότι έχει να κάνει κατά πόσο είσαι συγκεντρωμένος κάθε πόντο. Είπαμε ότι φέτος αυτό το πρωτάθλημα θα το πάμε πόντο – πόντο, δυστυχώς σε πάρα πολλά σημεία χάνουμε την ψύχραιμα μας δεν είμαστε τόσο σταθεροί, γι’ αυτό μας έχει στοιχίσει πόντους».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον βασικό στόχο της ομάδας, ο οποίος όπως τόνισε «…δεν έχει αλλάξει. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να δείχνουμε και ένα καλό πρόσωπο. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής αυτό το πρόσωπο το έχουμε δείξει. Έχοντας βέβαια αρκετά σκαμπανεβάσματα που καλώς ή κακώς κάποιες ομάδες το επιτρέπουν, κάποιες άλλες όχι. Συνεχίζεται η προσπάθεια. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να σηκώσουμε τα μανίκια γιατί έχουμε μπροστά μας πάρα πολύ  δύσκολα».

Τέλος ο πασσαδόρος της Καλαμάτας 80 Νίκος Σαλωνίτης είπε: «Hταν όντως ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ακολουθούσε τα δύσκολα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μίλωνα. Ο ΠΑΟΚ είχε σημαντική απουσία, του Βαν ντε Ντρις. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε κάτι περισσότερο, προσπαθήσαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε με το σερβίς του, ενώ εμείς δεν πιέσαμε. Οταν δεν πιέζεις με το σερβίς δε μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Πήγασο στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή που θα είναι ο τελευταίος της χρονιάς. Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Θα δουλέψουμε και θα προετοιμαστούμε. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο