Κι άλλη ήττα η Καλαμάτα, έχασε με 0-1 και από την Καλλιθέα

Άλλη μια απρόσωπη Καλαμάτα στο Στάδιο σήμερα ηττήθηκε 0-1 από την αποφασισμένη Καλλιθέα με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 71′ η οποία έπαιζε το τελευταίο της χαρτί στο κυνήγι της κορυφής και τώρα περιμένει το αποτέλεσμα της Κηφισιάς την Δευτέρα στην Πάτρα για να δει αν η νίκη της είχε αξία. Για ένα ακόμα παιχνίδι η Καλαμάτα δεν είχε ουσία κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Καλλιθέα ειδικά στο 2ο ημίχρονο έβαλε την μπάλα κάτω και την Καλαμάτα στην περιοχή της και μοιραία ήρθε το γκολ στο 71′ με τον πολύ επικίνδυνο Κυνηγόπουλο από σέντρα του Βλάχου πλασάροντας πολύ όμορφα τον Μέντες. Στα γήπεδο πάλι ο κόσμος ήταν ελάχιστος περίπου 100 άτομα αποδοκιμάζοντας κάποιοι από αυτούς τους παίχτες και τον προπονητή Ίλτσο Γκεοργιόσκι. Πάμε να δούμε τώρα καρέ καρέ τις φάσεις του ματς.

Στο 10′ ο Μαρκόφσκι από καλή θέση πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο 28′ ο Τσιντώνης βάζει γκολ αλλά ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ του Λουκίνα στον Λουπάνο.

Στο 33′ σουτ του Βασιλόγιαννη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βοσνιάδης.

Στο 41′ σουτ του Καραγκούνη μπλόκαρε δύσκολα ο Βοσνιάδης.

Στο 55′ από κόρνερ του Βασιλόγιαννη γυριστό σουτ του Μαρκόφσκι απέκρουσε ο Βοσνιάδης.

Στο 58′ σουτ του Ματέους μόλις άουτ.

Στο 62′ σουτ του Καραγκούνη μπλοκάρει ο Βοσνιάδης.

Στο 67′ σουτ του Μαρκόφσκι μπλοκάρει ο Βοσνιάδης.

Στο 69′ κεφαλιά του Λουκίνα μπλοκάρει ο Μέντεζ.

Εννέα κίτρινες κάρτες συνολικά έβγαλε από το τσεπάκι του ο κύριος Βλάχος, στους Λουπάνο, Μπαξεβάνο, Καραγκούνη, Τσιντώνη, Μπουλούλη, Ιωαννίδη, Λουκίνα, Ματίγια και Σαντάνα, ενώ κάρτα πήρε και ο Αντώνης Μαυρέας από το πάγκο για διαμαρτυρία. Επόπτες ήταν οι Καλαμπόκης και Βεργέτης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι): Μέντεζ, Μοζέρ, Λουπάνο, Μπαξεβάανος, Κωνσταντινόπουλος (77′ Ρόβας), Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους (84′ Δρούγας), Βασιλόγιαννης, Μπουλλάρι (73′ Λιποράσε), Μαρκόφσκι (77′ Τριανταφυλλάκης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Βοσνιάδης, Τσιντώνης (56′ Ναμπί, 90′ Ευαγγέλου), Μπουλούλης (56′ Σαντάνα), Ιωαννίδης (Ντεμέτριους), Κύργιας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Μπάμπης (65′ Ματίγια), Καινούργιος, Βλάχος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο