Κυπάρισσος FC – Νίκη Πλάτης 0-2, Το Τριφυλιακό ντέρμπι βάφτηκε κόκκινο

Σπουδαίο διπλό μέσα στην Κυπαρισσία, σημείωσε η Νίκη Πλάτης με σκορ 2-0, δίνοντας συνέχεια στις πειστικές εμφανίσεις και επεκτείνοντας έτσι την παράδοση κόντρα στον Κυπάρισσο. Οι Φιλιατρινοί έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους καρποφορώντας την υπεροχή τους με ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου.

Τα τέρματα προήλθαν από ατομικές ενέργειες των φιλοξενούμενων, με δράστες τους Σταθόπουλο και Φλαριώτη στο 11′ και το 50′ λεπτό της αναμέτρησης. Ενδιάμεσα, οι παίκτες του Ανδρέα Χρονόπουλου απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες, καθώς Γεωργακόπουλος και Γιαννόπουλος αστόχησαν από εξαιρετικά πλεονεκτικές θέσεις στο πρώτο μέρος.

Από την αντίπερα όχθη, τα «ελάφια» απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους κλείνοντας με αρνητικό πρόσημο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2022.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Λεκάντης (90′ Μπίτσικας), Γεωργομήτρος, Κουτσούλης, Αλεξόπουλος, Μαρίνης, Βέβες (67′ Ζωγόπουλος), Βασιλόπουλος (55′ Τσάκαλης), Κίζηλης, Καζάκος, Γιαννόπουλος (46′ Αντωνόπουλος).

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ: Τζαβαλάς, Στυλιανός, Γριβοκωστόπουλος, Γ. Σταθόπουλος, Καραβίτης, Φλαριώτης, Κ. Σταθόπουλος (78′ Ντόκα), Κυριακίδης, Γιαννόπουλος, Κοροβίλας (73′ Μητρόπουλος), Γεωργακόπουλος (78′ Αραούζος).

Χαρίλαος Φυρόπουλος

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο