Κόλλησαν στο βούρκο, 0-0 Θύελλα Χαρακοπιού και Διαβολίτσι

Προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δεν τους έκανε τον χατήρι ο άθλιος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο ιδιαίτερο ”Μεμί” έτσι έμειναν στο άσφαιρο 0-0 η Θύελλα Χαρακοπιού και ο Α.Ο Διαβολιτσίου. Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Πανταζόπουλο στο 20′, Μαρκάκη στο 80′ και διπλή ευκαιρία με τους Βασιλογιαννακόπουλο και Κουτσοηλία στο 85′ ενώ διαμαρτύρονται έντονα στο 40′ για μη αποβολή του Καπόγλη σε φάουλ πάνω στον Αντωνίου καθώς ήταν ο τελευταίος παίχτης. Από την άλλη το Διαβολίτσι είχε και αυτό τρεις καλές στιγμές στο ματς με τους Γκότση στο 28′ και Σπυρόπουλο στο 92′ ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Μουλιάτου στο 80′ ως οφσάιντ.

Διαιτητής : Η. Μπουρίκας – Επόπτες : Τσοπανάκης, Σαπουτζής.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Μέτσος, Μαρκάκης (85′ Καπόγλης), Ορφανός, Κωστέας, Πανταζόπουλος, Μωράκης, Δουρούμης, Κουτσολιάς, Πανταζής, Βασιλογιαννακόπουλος (82′ Σαμπάνι), Αντωνίου.

Α.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Ανδρουτσόπουλος, Καντούτσης, Νινιός, Γκότσης, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Κρεμύδας, Πατσιώτης, Μουλιάτος, Σαραντόπουλος (75′ Ντελής), Σπυρόπουλος.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο