Κόλλησαν στο 0-0 Αστέρας Αρφαρών και Στενωσιά

Παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες έγινε στα Αρφαρά όπου Αστέρας και Στενωσιά κόλλησαν στο άσφαιρο 0-0. Το ματς δεν είχε να επιδείξει κάτι σημαντικό με τις δυο ομάδες να είναι επηρεασμένες από τον κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο αλλά και από τον αέρα. Όσες φάσεις έγιναν τις δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι με τους Κώστα Λυμπερόπουλο στο 41′ στο 42′ με σουτ και στις δυο, στο 45′ πάλι με τον Κώστα Λυμπερόπουλο σε τετ α τετ να πλασάρει πάνω στον Γ. Μπούρα, ακόμη μια στο 48′ με φάουλ του να περνάει μόλις άουτ, Παν. Καγιανά στο 70′ και Βαγγέλη Καλογερόπουλου στο 86′.

Κίτρινη κάρτα πήραν οι : Σακκάς, Μπαράϊ και Κότι.

Διαιτητής : Μπαρδής – Επόπτες : Ταβουλαρέας, Αθανασάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Τάκης Βούτσας): Γ. Μπούρας, Ν. Βανικιώτης, Γεωργιόπουλος (94′ Πουλόπουλος), Χριστόπουλος, Γιαννακούντζος (73′ Σέφα), Φέστας (91′ Απ. Βανικιώτης), Θ. Μπούρας, Περ. Μωραγιάννης (91′ Τσιλίκος), Σακκάς (94′ Κορομηλάς), Γιαννακόπουλος, Μπαράϊ.

Α.Ο ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Παναγιώτης Μπιζίμης): Μανικάκης, Κότι, Θ. Χρόνης, Ρηγόπουλος, Αλεβίζος, Θ. Σταματελόπουλος, Ε. Καλογερόπουλος, Κωστ. Λυμπερόπουλος, Αθ. Χρόνης, Θ. Καλογερόπουλος (51′ Κυρ. Λυμπερόπουλος), Παν. Καγιανάς.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο