Μέσα σε 3 λεπτά 3-0 ο Πανθουριακός τον Ακρίτα Κορώνης

Παιχνίδι που έγερνε προς το Χ τελικά το πήρε ο Πανθουριακός και μάλιστα προς το τέλος με 3-0 απέναντι σε μια Κορώνη που είχε στηθεί πολύ έξυπνα στο γήπεδο, είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους των γηπεδούχων αλλά ένα 3λεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου να ξεκλειδώσει την άμυνα του Ακρίτα και να πάρει το παιχνίδι.

Χρειάστηκαν λοιπόν να περάσουν 88 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Ι. Γιακουμής μίλησε με σουτ για να κάνει το 1-0, ένα λεπτό μετά στο 89′ ήταν η σειρά του Καρύδη να χρηστεί σκόρερ με σουτ και να κάνει το 2-0 και στο 90′ ο Νικολόπουλος με πλασέ σφράγισε την Νίκη με 3-0 για την ομάδα του. Βέβαια οι γηπεδούχοι που ήταν στο προσκήνιο σχεδόν σε όλο τον αγώνα έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τους Γεωργουλέα στο 23′ και 26′, Ι. Σεντεμέντε στο 42′, Γιακουμή στο 48′, Φαββατά στο 57′ και 63′ ενώ μια καλή στιγμή για τον Ακρίτα είχε ο Λυμπερόπουλος στο 67′ όταν αστόχησε να πλασάρει από καλή θέση πάνω στον Π. Γιακουμή.

Διαιτητής Τσουλάκος Επόπτες Γιαλικάρης, Κορομηλάς

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος) : Π. Γιακουμής, Μπούνας, Καραχάλιος, Αγγελόπουλος, Οδεμισιώτης (64′ Γιαννακόπουλος), Ι. Σεντεμέντες, Γεωργουλέας (64′ Σαρδέλης), Ζαχαρόπουλος, Φαββατάς (64′ Καρύδης), Νικολόπουλος, Ι. Γιακουμής.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης): Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καγιαννάς, Παπαγεωργίου, Κουτσουμπός, Τσελάι (15′ λ.τρ Σαρδέλλης, 73′ Κουτίβας), Χοτζόλλι, Κυριόπουλος, Λυμπερόπουλος, Μουτζούρης, Πεϊδης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο