Μίλησε η εμπειρία, ο Μιλτιάδης 0-3 στη Σπερχογεία

Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στην Σπερχογεία όπου ο Μιλτιάδης ήταν καλύτερος και με την εμπειρία των παιχτών του πήρε την νίκη με 0-3 παραμένοντας στην κορυφή αλλά με άλλους 5 συγκάτοικους. Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων στο 36′ ανοίγοντας το σκορ με ποιον άλλο τον Βασίλη Αθανασόπουλο με κεφαλιά από σέντρα του Διονύση Γεωργιόπουλου. Μετά από τρία λεπτά στο 39′ ο Γιάννης Τσόπελας έκανε ωραίο μπάσιμο στην περιοχή, πάσαρε στον Αθανασόπουλο που με ντακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα του Μπακλέση κάνοντας το 0-2. Στο 2ο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με τον Μιλτιάδη να είναι στην επίθεση και την Σπερχογεία να μην μπορεί να κάνει φάση στην εστία του Κωνσταντακόπουλου. Έτσι μοιραία ήρθε στο 81′ το 3ο γκολ στο με σουτ του Σαραντόπουλου. Στο 62′ ο Μιλτιάδης είχε από σέντρα του Σαραντόπουλου σουτ του Αθ. Γεωργιόπουλου στο κάθετο δοκάρι ενώ ευκαιρίες χάθηκαν με τους Γιάννη Καραχάλιο στο 4′, Αθ. Γεωργιόπουλο στο 29′, Μπουτσικάκη στο 3′ και στο 88′ και Αθανασόπουλο στο 43′.

Διαιτητής : Ηλίας Νικολόπουλος με μία κίτρινη στον Γιάννη Τσόπελα Επόπτες : Ταβουλαρέας, Τσοπανάκης

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Σωτήρης Μπουραντώνης): Μπακλέσης, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Λένα (61′ Τσάκωνας), Κουτίβας, Ι. Καραχάλιος (78′ Δημητρίου), Πιλάτης (69′ Μαρίνος), Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Κωνσταντακόπουλος, Διον. Γεωργιόπουλος, Ι. Τσόπελας, Οδεμισιώτης (17′ λ.τρ. Μπολούν), Μπουτσικάκης, Πολίμος, Τσιγαρίδης, Κατσιώλης, Αθανασόπουλος (Ανδ. Χρονόπουλος), Αθ. Γεωργιόπουλος (71′ Αν. Τσόπελας), Σαραντόπουλος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο