Ματσάρα στο Π.Μπαχράμης, Ηρακλής – Εράνη 2-2

Ήταν ματσάρα αυτό που είδαμε σήμερα στο Π.Μπαχράμης και το ζευγάρι Ηρακλής – Εράνη έκαναν ότι μπορούσαν για να αποζημιώσουν τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Η Εράνη σαφώς καλύτερη ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βέβαια έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά η εικόνα της αυτό έδειξε, από την άλλη και ο Ηρακλής απέδειξε ότι δίκαια είναι στα ψηλά πατώματα του πίνακα. Τις ευκαιρίες πάντως τις είχε η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου και τα δύο ημίχρονα ξεκινώντας με τους Κόλλια στο 2′, Πέπα στο 24′, Βασιλόπουλο στο 26′ και 30′ και Μπάρκα στο 33′ αλλά και στο 41′ για να ανοίξουν επιτέλους το σκορ στο 42′ από ωραία ενέργεια και πάσα του Γεωργιόπουλου με τον Κόλλια με πλασέ 0-1. Στο 2ο ημίχρονο και στο 52′ πάλι ο Κόλλιας με πλασέ έκανε το 0-2. Στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του πιστεύοντας ότι θα ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και μείωσε από σέντρα του Φυκούρα και κεφαλιά του Μιχαλόπουλου σε 1-2. Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι έγινε στο 88′ όταν κακώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μπάρκα σε υπόδειξη οφσάιτ από τον δεύτερο επόπτη Μπασιλάρη μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους προς τον διαιτητή κύριο Ρέκκα αλλά και τον επόπτη. Τρια λεπτά αργότερα στο 91′ μετά από σέντρα του Φυκούρα ο Βαίτσης έφερε το ματς στα ίσια 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μέσα από πολύ ένταση.

Κίτρινη πήραν οι : Μιχαλόπουλος, Δαρσακλής και Κόλλιας.

Διαιτητής : Ρέκκας Επόπτες : Γιαλικάρης, Μπασιλάρης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Άρης Γαλανόπουλος) Καπράλος, Τρακάκης, Φυκούρας, Μαγκλάρας, Μιχαλόπουλος (93′ Κρέπης), Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης (80′ Δαραβίγκας), Βλαχάκης, Δαρσακλής, Λύρας

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος), Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (84′ Νικολακόπουλος), Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Πέπας, Χάρμπας, Κόλλιας (86′ Πλακάς), Γκεβόρι.

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος είχε πολλά παράπονα από την σημερινή διαιτησία
Σκοτείνιασε το γήπεδο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ιδού και το ουράνιο τόξο
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο