Μετά το Πάσχα η ανάδειξη σε σώμα του Δ.Σ για τον Τσικλητήρα 2024

Όλα έτοιμα για την επανεκκίνηση του ιστορικού Τσικλητήρα Πύλου, με νέους ανθρώπους να μπαίνουν μπροστά και να ζητούν τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας για την ανόρθωση του ποδοσφαίρου στη Πύλο. Η ανακοίνωση που βγήκε μετά το σημερινό συμβούλιο έχει ως εξής:

« Νέοι άνθρωποι , νέα ομάδα, νεοι στόχοι, η αγάπη μας όμως για τον Τσικλητήρα διαχρονική που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Αυτή η αγάπη λοιπόν μας οδήγησε στην απόφαση να ξεκινήσουμε από την αρχή , μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος, σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του συλλόγου , τον φίλαθλο κόσμο της Πύλου με τις τεράστιες επιτυχίες και χαρές που μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα να αποτελούν εφαλτήριο για το νέο μας εγχείρημα.

Με αγάπη , εμπιστοσύνη και πολλή δουλειά είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναφέρουμε τα παιδάκια στο γήπεδο καθως οι ακαδημίες μας , που είναι το βασικό μας μέλημα, θα αποτελούν ένα κόσμημα για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε στην στήριξη και τη βοήθεια όλου του κόσμου της Πύλου , αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια με μοναδικό σκοπό η ομάδα της καρδιάς μας να γίνει πάλι πρωταγωνίστρια στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. »

Α.Ο ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2024.

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν το ΔΣ του Τσικλητήρα :

Θεόδωρος Αλεξόπουλος, Γιώργος Κουφός, Γιώργος Αλεξάκης, Δημήτρης Κουφόγιωργας, Ηλίας Σαρρής, Γιώργος Πόπορης, Θανάσης Δούνιας, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, Ανδρέας Ανδρικόπουλος.

Μετά το Πάσχα θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή Δ.Σ.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο