Με πέναλτι στις καθυστερήσεις, έχασε τη νίκη στην Επίδαυρο το Διαβολίτσι(1-1)

Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κυρίου Μπόζνου από την Αρκαδία επιστρέφει μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του ο Α.Ο.Διαβολιτσίου αφού στο ενενήντα + ο Αρκάδας ρέφερι έδωσε αβίαστα πέναλτι που τελικά έφερε το παιχνίδι στο Χ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το Διαβολίτσι στην Επίδαυρο απέναντι στο τοπικό Φοίνικα και είχε την ευκαιρία να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό που θα είναι φέτος ιδιαίτερα χρήσιμοι στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα πήρε κεφάλι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Μουλιάτο που εκμεταλλεύτηκε την ωραία προσπάθεια των Τσιγαρίδη και Ηλιόπουλου και πέτυχε με κοντινό πλασέ το 0-1 στο 20′ της συνάντησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνιση του Διαβολιτσίου ήταν εξίσου καλή, μάλιστα της ακυρώθηκε και γκολ με τον Καντούτση και στο τέλος μίλησε ξανά η μοίρα της ομάδας από την προηγούμενη χρονιά κιόλας που έχανε βαθμούς στο φινάλε των παιχνιδιών. Εδώ βέβαια μίλησε και ο διαιτητής Μπόζνος με το πέναλτι που έδωσε και η ομάδα του Φοίνικα κέρδισε έναν πολύτιμο βαθμό αφού ο Μπίτσης ήταν εύστοχος στην εκτέλεση του πέναλτι για το τελικό 1-1

Φοίνικας: Διάσσινος, Μουγιός, Καρέλης, Κάπλατζης, Πούτσι, Παπαιωάννου, Μερκούρης, Χατζησοφρωνίου, Μπίτσης, Λαθούρης, Γεωργίου

Διαβολίτσι: Βασιλειάδης, Σταματόπουλος, Θώδης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης, Αλεξανδρής.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο