Με στόχο τη νίκη υποδέχεται τον Πανηλειακό στο Ασπρόχωμα 15:00, το Διαβολίτσι

Χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα-πλην του γηπεδικού- υποδέχεται το Σάββατο 26/11 στις 15:00 στο γήπεδου του Ασπροχώματος, η ομάδα του Διαβολιτσίου τον ιστορικό αλλά και ισχυρό Πανηλειακό.

Σε ένα γήπεδο που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, με πλαστικό τάπητα που σίγουρα δεν έχουν συνηθίσει τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι που αμφότεροι χρησιμοποιούν γήπεδα με φυσικό χόρτο, που σίγουρα ενέχει πολλές δυσκολίες στην εξέλιξη του αγώνα. Βέβαια η ομάδα του Διαβολιτσίου έχει ένα μικρό πλεονέκτημα αφού ουκ ολίγες φορές και πέρσι αλλά και φέτος χρησιμοποιεί γήπεδα με πλαστικό τάπητα για τις προπονήσεις του στη Καλαμάτα λόγω προβλημάτων στο Γήπεδο του Διαβολιτσίου αλλά και στο Στάδιο του Μελιγαλά. Ελπίζουμε η δοκιμασία της ομάδας της Βόρειας Μεσσηνίας και μοναδικής εκπροσώπου της στη Γ’ Εθνική να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στα αγωνιστικά ο Κώστας Παλαμάρας θα έχει όλους τους παίκτες της ομάδας στη διάθεσή του με μόνο στόχο την νίκη στο ματς με τον ισχυρό Πανηλειακό για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα.

Με τον Θοδωρή Γκάτζιο συνεχίζει μέχρι νεωτέρας στο πάγκο του ο Πανηλειακός και εκστρατεύει στη Καλαμάτα με όλο του το ρόστερ με σκοπό τη νίκη και μόνο αυτή, αφού οι στόχοι που έχουν τεθεί για φέτος είναι υψηλοί.

Την αναμέτρηση του Ασπροχώματος θα διευθύνει ο Λάκωνας διαιτητής Δημήτρης Βαρτσάκης, με βοηθούς του, τους Τάσο Αντωνόπουλο και Ηλία Μπεκιάρη.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο