Με συγκρατημένη αισιοδοξία υποδέχεται το Διαβολίτσι η ΑΕ Μυκόνου

Μπορεί η πρωτιά στον όμιλο και οι εξαιρετικές εμφανίσεις να έχουν επιφέρει ενθουσιασμό και ικανοποίηση στην Α.Ε. Μυκόνου σε καμία περίπτωση όμως δεν δημιουργούν και εφησυχασμό!

Το αντίθετο μάλιστα… Στην ΑΕΜ αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έτσι πορεύονται και ενόψει της αναμέτρησης με το Διαβολίτσι που θα γίνει στον Κόρφο το προσεχές Σάββατο και όχι Κυριακή, καθώς ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική την άλλη Τετάρτη.

Οι Βλάχος – Παχατουριδης γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια αν δεν προσέξεις μπορεί να κρύβουν παγίδες. Έτσι και απέναντι στους Μεσσήνιους θέλουν να συνεχίσουν το σερί των τριών νικών που έχουν δημιουργήσει τις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές και έχει ανεβάσει την ομάδα στην πρώτη θέση. Με εξαίρεση τον Νίκο Τράκα που νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΜ.

Το ιδιαίτερα ευχάριστο είναι ότι παρά τις όποιες απουσίες μπορεί να υπάρχουν στα παιχνίδια όλοι οι παίκτες είναι σε ετοιμότητα να αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις κάθε αγώνα όπως έγινε και στο Κρανίδι, αφού ακόμα και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο ήταν εξαιρετικοί και βοήθησαν πάρα πολύ στο να πάρει η ΑΕΜ μια σπουδαία και σημαντική νίκη!

Πηγή: sportcyclades.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο