Με Σώκαλη ο Ατρόμητος 3-2 τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου

Στη Σπερχογεία σήμερα ο Ατρόμητος Πλατύ παρά τις πολλές απουσίες του (7 στον αριθμό) για διάφορους λόγους κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Ο παίχτης που ουσιαστικά έδωσε το τρίποντο στους κιτρινόμαυρους ήταν ο Δημήτρης Σώκαλης που με την εμπειρία του καθόρισε το αποτέλεσμα.

Στο 25′ ο Σώκαλης έκανε το 1-0, στο 45′ ο Ομέρι ισοφάρισε σε 1-1 για το Βλαχόπουλο, στο 56′ ο Λογκαράκης έκανε το 2-1, στο 80′ ο Ομέρι ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του σε 2-2 και στο 90′ ο Σώκαλης έδωσε την νίκη στον Ατρόμητο 3-2 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητής : Μπασιλάρης – Επόπτες : Ηλιόπουλος, Καραγιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ (Τζίμης Αναστασόπουλος): Σακκάς, Κοντόπουλος, Βεργής, Λογκαράκης, Βαλσαμάκης, Μέγγος (83′ Κοκώνης), Βουγιουκλής (73′ Γεωργαντάς), Σώκαλης, Μιχάλακας (55′ Τζούβελης) , Γιαννακόπουλος, Σκουφάκης.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ (Παντελής Μάλαμας): Σταθόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος (68′ Καραηλίας), Νικολακόπουλος, Μαθιόπουλος, Βλαχόπουλος, Ντοχάς, Νikolae, Αθ. Ηλιόπουλος (65′ Σικαλιάς), Παππάς, Ομέρι, Αθανασόπουλος (70′ Σταυρόπουλος).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο