Με το δεξί ο Α.Ο Πατίστα, 1-5 τους πρωτάρηδες Τιτάνες

Πρεμιέρα σήμερα στην ελλιπή Γ’ Τοπική όπου ο Α.Ο Πατίστα επικράτησε με το ευρύ 1-5 των τυπικά γηπεδούχων αλλά και πρωτάρηδων Τιτάνων. Η ομάδα του Αλέκου Δέδε ήταν καλύτερη και πιο έτοιμη σε αντίθεση με τους Τιτάνες που στην πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι στη Γ’ Τοπική είχαν πολύ άγχος και αυτό τους βγήκε αρνητικά στον αγώνα, πάντως είναι μια νεανική ομάδα καλά δουλεμένη και πολλά υποσχόμενη για την συνέχεια.

Τα γκολ. Στο 15′ στο 20′, στο 27′ και στο 75′ ο Αριστείδης Μαντζούνης με ”καρέ” τα τέσσερα από τα πέντε γκολ των γηπεδούχων το άλλο στο ο Β. Καλογερόπουλος ενώ το γκολ για την ομάδα του Στέλιου Παπαδόπουλου πέτυχε στο 50′ ο Τρικουράκης.

Διαιτητής : Μπασιλάρης – Επόπτες : Λιανός, Μπασιλάρης.

ΤΙΤΑΝΕΣ (Στέλιος Παπαδόπουλος): Μπαλίκης, Γκίζας, Αιμιλιάνο (60′ Μπαρδουνιώτης), Σπυρόπουλος, Εξηνταβελώνης (88′ Ν. Τσίρος), Λικάι, Παπαμικρουλέας (70′ Τσίρος), Μάλι, Τρικουράκης, Παπαδόπουλος, Ντάσης (75′ Δαμουράς).

ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ (Αλέκος Δέδες): Γιαννουλάκης, Γιαμαρέλος (90′ Τσακαλάκος), Βουτέλης, Μανώλης, Παπαιωάννου, Αλάμαρας (75′ Χασάπης), Μαντζούνης, Θεοδωρακόπουλος (55′ Χανδρινός), Β. Καλογερόπουλος (90′ Αθανασόπουλος), Γκερασίμ, Ντάβος (75′ Αθανασάς).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο