Με το δεξί ο Παπαφλέσσας Χώρας, 0-5 τον Ίκαρο στην Καλαμάτα

Νικηφόρα πρεμιέρα σήμερα για τον Παπαφλέσσα Χώρας στη Γ’ Τοπική καθώς επικράτησε με άνεση και με το ευρύ 0-5 του Ίκαρου Καλαμάτας στο ”Π. Μπαχράμης”. Η ομάδα του Νίκου Κωνσταντόπουλου είχε τις φάσεις και την υπεροχή για να φτάσει σε αυτό το σκορ και να δείξει με το καλημέρα τις προθέσεις του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο 43′ ο Κωνσταντόπουλος με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι άνοιξε το σκορ 0-1 για τον Παπαφλέσσα για να κάνει το 0-3 στο 60′ και στο 65′ ο Τζόμο, ο Τσόπελας στο 70′ έκανε το 0-4 για να κλείσει το σκορ στο 76′ ο Δ. Ντότσι σε 0-5.

Διαιτητής : Γεωργαντάς – Επόπτες : Φωτόπουλος, Ταβουλαρέας.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Καρύδης): Αγγελής, Μπαλίγκος, Λυκούσης (65′ Σαμαράς – 80′ Στ. Μπάκας), Πουρνάρας, Μίχος, Αθ. Μπάκας, Σωτ. Μπάκας, Χατσαλιώτης (65′ Σιμόπουλος), Θεοφιλόπουλος, Γαλίτης, Αθ. Παπαδέας (70′ Βρεττέας).

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ (Νίκος Κωνσταντόπουλος): Τσάμπρας, Καλογερόπουλος (75′ Λίτσας), Γαϊτάνης (75′ Χριστόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μ. Ντότσι, Καλαμάρας, Ντέλβιν, Τσόπελας, Αλεξόπουλος (70′ Παντελής), Δ. Ντότσι (85′ Ε. Ντότσι), Τζόμο (75′ Σόνι).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο