Μικτή Πελοποννήσου -ΕΣΚΑΝΑ το Σάββατο στην Τρίπολη

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ για το πρωτάθλημα των Ενώσεων U-15 και U-16, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.
Η Μικτή Πελοποννήσου, αποτελούμενη από παίκτες των τριών Ενώσεων ΕΣΚΑΗ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΚ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ (Ανατολική Αττική) σε δύο αγώνες. Στον πρώτο αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι παίκτες γεννημένοι το 2007 και θα ξεκινήσει στις 13:00μμ και στον δεύτερο αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι παίκτες γεννημένοι το 2008 και θα ξεκινήσει στις 13:00μμ. Διαιτητές των δύο αγώνων θα είναι η Μαρία Μπακετέα και ο Παναγιώτης Καρδαράς.
Οι αθλητές περιοχής μας που κλήθηκαν για την ομάδα των 2007 της Μικτής Πελοποννήσου είναι οι Δημήτρης Γιαννόπουλος (Πελασγός), Φώτης Μήλας (Καλαμάτα 80) και Διονύσης Ναστόπουλος (Αρκαδικός)

Οι αθλητές της περιοχής μας  που κλήθηκαν για την ομάδα των 2008 της Μικτής Πελοποννήσου είναι οι  Βασίλης Μεριζιώτης (Πελασγός) και Κωνσταντίνος Σπυριδάκος (ΣΚ Σπάρτη)

Τ.Ν.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο