Μονόλογος και πρόκριση στα ημιτελικά για τον Μιλτιάδη, 7-0 τον Αστέρα Αρφαρών

Παιχνίδι χωρίς κριτική έγινε στους Γαργαλιάνους όπου ο Μιλτιάδης επιβλήθηκε με το ευρύ 7-0 του Αστέρα Αρφαρών και πέρασε από σήμερα στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν το παιχνίδι.

Ο χορός των γκολ

Στο 10′ ο Αθανασόπουλος το 1-0, στο 17′ ο Τσιγαρίδης το 2-0, στο 25′ ο Αθανασόπουλος το 3-0, στο 38′ ο Μπολούν το 4-0, στο 75′ ο Αν. Τσόπελας το 5-0, στο 82′ Αθ. Γεωργιόπουλος το 6-0 και στο 90′ Ανδ. Χρονόπουλος το 7-0.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Παπανικολός, Τάρλεβ, Ι. Τσόπελας, Παπανικολόπουλος, Μπουτσικάκης, Γαλάνης, Τσιγαρίδης, Μπολούν, Αν. Τσόπελας, Ανδ. Χρονόπουλος, Αθανασόπουλος. Έπαιξαν και οι : Παναγιωτόπουλος, Γ. Χρονόπουλος, Πολίμος, Αθ. Γεωργιόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Τάκης Βούτσας): Π. Μπούρας, Φέστας, Γεωργιόπουλος, Μπαράι, Κ. Μωραγιάννης, Πουλόπουλος, Γιαννακούντζος, Θ. Μπούρας, Σακκάς, Κορομηλάς.

Τέλος να σημειώσουμε ένα περιστατικό που έγινε στο γήπεδο καθώς όπως υποστηρίζουν οι Άνθρωποι του Αστέρα Αρφαρών τους έγινε κλοπή στα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ το γηπέδου. Και όπως θα δείτε και από τις παρακάτω εικόνες αυτά τα αποδυτήρια δεν κάνουν ούτε για Γουρούνια. Ντροπή σε όποιον τα έχει σε αυτή την κατάσταση !!!. Ελλάδα 2023.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο