Μόνο 3-1 ο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος τον Άρι Καλαμάτας

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Ασπρόχωμα πριν λίγο όπου ο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος επικράτησε με 3-1 του νεανικού Άρι Καλαμάτας και εδραιώθηκε στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Γ’ Τοπικής. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν αν είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση να είχαν φύγει από το γήπεδο με περισσότερα γκολ στην πλάτη τους. Ο Άρις έκανε το λάθος να προηγηθεί στο σκορ στο 32′ με ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ με σουτ του Βαχλιώτη, από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ έχασε σωρεία ευκαιριών που θα τις αναφέρουμε πιο κάτω. Στο 47′ ο Π. Κρίκας έφερε το ματς στα ίσια με σουτ σε 1-1. Τρία λεπτά πιο μετά στο 50′ ο Στυλιανόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και στο 75′ ο ίδιος παίχτης με πανομοιότυπο τρόπο κλείδωσε την νίκη για τον Δικέφαλο σε 3-1.

Όπως σας είπαμε ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο ομάδες με τους Παπαχρόνη στο 8′, Νέμπια στο 17’και 59′, Στυλιανόπουλο στο 22′, 29′, 40′, Παυλέα στο 82′, Ν. Παντελόπουλο στο 34′ και στο 80′ και Δεδούση στο 73′. Οι γηπεδούχοι επίσης είχαν και τρία δοκάρια με τους Π. Δρούγα στο 26′, Νέμπια στο 45′ και Παυλέα στο 83′.

Κίτρινη κάρτα πήραν οι Χρ. Δρούγας και Παπαχρόνης.

Διαιτητής : Διακουμάκος – Επόπτες : Ζεϊμπέκης, Αλεξίου.

ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γιώργος Κοκορόγιαννης): Παναγιωτίδης, Χρ. Δρούγας, Καρακαϊδός, Π. Κρίκας, Βασιλόπουλος (54′ Γ. Κρίκας), Π. Δρούγας (84′ Τσουκαλάς), Παχτίτης, Στυλιανόπουλος, Νέμπια (89′ Νάτσης), Παυλέας, Μπίτσικας (84′ Χρ. Κοκορόγιαννης).

ΑΕΠΣ ΑΡΙΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Κουτράκης, Παπαχρόνης, Παναγιάς (85′ Καταχνάς), Κοσμάς (77′ Χριστόφιλος), Κουκουβίνος (57′ Μέλλιος), Δεδούσης, Δρακοπαναγιωτάκης (77′ Μανωλόπουλος), Ν. Παντελόπουλος, Βαχλιώτης, Λούκος (57′ Χριστόπουλος), Κ. Παντελόπουλος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο