Με υπογραφή Πελεκάνου η νίκη του Δίωνα Κυπαρισσίας με Καλαμάτα 80

 

Ένα καλό τέταρτο 10λεπτο το επί μέρους σκορ του οποίου ήταν 29-14 ήταν όπως αποδείχθηκε η βάση πάνω στην οποία στηρίχθηκε ο Δίωνας για να λυγίσει στην έδρα του την πολύ δυνατή όπως παρουσιάσθηκε στα 30 πρώτα λεπτά Καλαμάτα 80 με σκορ 82-69. Αυτή η επιτυχία που κράτησε τους νικητές μέσα στην προνομιούχο τετράδα θέση την οποία μπορούν με την ανάλογη αγωνιστική προσοχή να κρατήσουν μέχρι τα πλέι όφ ήταν η 14η για την φετινή περίοδο. Αξιοσημείωτο εν τω μεταξύ είναι ότι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου η ομάδα του Γιώργου Διαμαντόπουλου θα αγωνισθεί κόντρα σε Προμηθέα 2014 (εκτός έδρας), ΚΑΟΚ (εντός έδρας) αλλά και Παναχαϊκή (εκτός έδρας). Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του Μεσσηνιακού ντέρμπι που έγινε μπροστά σε ένα κατάμεστο από φίλους του μπάσκετ κλειστό οι δύο ομάδες σε πολλά κομμάτια του πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα που σίγουρα δε πέρασε απαρατήρητο.

Κορυφαίος σίγουρα από τους νικητές ήταν ο πολύπειρος Μιχάλης Πελεκάνος ο οποίος όταν βρήκε το ρυθμό του ήταν στην κυριολεξία ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ βάζοντας 29 τελικά πόντους και την αθλητική βέβαια υπογραφή του στην χθεσινή επιτυχία. Σημαντική βοήθεια ακόμη στην προσπάθεια του Δίωνα είχαν οι Καμαρινός και Καστανιώτης. Αντίθετα από το συγκρότημα του Αλέξη Κορογώνα ξεχώρισαν οι Χρονόπουλος, Σκοπέτος και Μπαλόπουλος.

Δεκάλεπτα 13-10, 25-29, 15-16, 29-14

Διαιτητές Κουλουμπαρίτσης, Κουτίβης

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Μουρατίδης 10(1), Κουνάς 6, Πελεκάνος 29(1), Καμαρινός 11(2), Καστανιώτης 13(1), Μιχόπουλος, Μπακολιάς 5(1), Πολιτόπουλος 6, Γιαννόπουλος 2

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 Μπαλόπουλος 14(3), Χρονόπουλος 21(2), Καρούτας , Τσικούρης 2, Αναγνωστόπουλος, Ανδριανόπουλος 2, Κομπότης 3(1), Σκοπέτος 13(1), Κατσαρέας 7, Βούλγαρης 7, Θ. Παυλόπουλος

#Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε όπως αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ δύο παραγόντων των ομάδων η οποία έληξε αμέσως χάρις στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων και ήρεμων.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο