Νίκη στην Κορώνη και κορυφή η Εράνη, 1-5 τον Ακρίτα

Τεράστια νίκη σε ένα πολύ δύσκολο και ιδιόρρυθμο γήπεδο αυτό της Κορώνης με 1-5 έκανε σήμερα η Εράνη επί του Ακρίτα εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παμίσου στην Μεθώνη πιάνοντας τους Νησιώτες στην κορυφή της Α’ Τοπικής. Ο Μιχαλόπουλος στο 20′ και στο 32′ έβαλε τους Φιλιατρινούς μπροστά στο σκορ με 0-2 για να τριπλασιάσει τα τέρματα με αυτογκόλ του Κυριόπουλου στο 35′ ενώ ο Πέππας έκανε το 0-4 για την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου, ο Λυμπερόπουλος για τους γηπεδούχους μέιωσε σε 1-4 στο 85′ για να κλείσει και να σφραγίσει την νίκη της Εράνης στο 89′ ο Μιχαλόπουλος σημειώνοντας χατ τρικ σε 1-5.

Διαιτητής : Η. Νικολόπουλος Επόπτες : Γ. Μιχαλόπουλος, Τσοπανάκης.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης): Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καγιανάς, Σαρδέλης (46′ Κουτσουμπός), Κουτίβας, Κυριόπουλος (88′ Σαρελάς), Τσελάι, Χοτζόλης, Λυμπερόπουλος, Μουτζούρης, Πεϊδης.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Τσόπελας (70′ Κουρούβανης), Γκότσης, Πέππας, Γκεβόρι (80′ Χάρμπας), Μιχαλόπουλος, Βασιλόπουλος (67′ Χρονόπουλος), Κόλλιας (70′ Πλάκας), Γεωργιόπουλος, Μπάρκας (80′ Νικολακόπουλος).

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο