ΝΑΣ Αίολος Καλαμάτας: Με πολλές επιτυχίες στις αποσκευές του επέστρεψε από το Γύθειο ο Αίολος

Με επιτυχία στέφτηκε ο 22ος Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας ”Γύθειο 2022” που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας για σκάφη OPTIMIST & ILCA 4, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου 2022 στο Γύθειο και συμμετείχε ο ΝΑΣ Αίολος αποκομίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

Ο αγώνας διεξήχθη με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε τους αθλητές.

Ο σύλλογος της Καλαμάτας συμμετείχε με 8 σκάφη OPTIMIST με τους αθλητές, Παναγιώτη-Στυλιανό Οικονομάκο, Δανάη Μανωλοπούλου, Παναγιώτη Μπούρα, Μάριο Νικόπουλο, Μάριο Κολιτσιδάκη, Μαρία Τρουπάκη, Τάσο Πουλόπουλο, Φοίβο Γεωργακόπουλο και με 2 σκάφη ILCA 4(LASER) με τους αθλητές Γιώργο Οικονομόπουλο και Παναγιώτα Οικονομάκου, ενώ την ομάδα καθοδήγησε ο Προπονητής Παναγιώτης Κατσούλας. Αρχηγός αποστολής ήταν ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος και συνοδός ο Πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Βγενής.

Στη κατηγορία OPTIMIST ο σύλλογος της Καλαμάτας επικράτησε ολοκληρωτικά, κατακτώντας την 1η θέση και στις τρεις κατηγορίες με νικητές τον Παναγιώτη- Στυλιανό Οικονομάκο κατηγορία αγοριών και στη κατηγορία αγοριών U13, ενώ πρώτη νικήτρια στη κατηγορία κοριτσιών αναδείχθηκε η Δανάη Μανωλοπούλου. Στη κατηγορία ILCA 4, 3η νικήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια Παναγιώτα Οικονομάκου.

Το Σάββατο μετά το τέλος των ιστιοδρομιών στις εγκαταστάσεις του διοργανωτή συλλόγου πραγματοποιήθηκε γιορτή προς τιμή των φιλοξενουμένων αθλητών και συνοδών με απώτερο σκοπό τη γνωριμία και διμιουργία φιλίας και σχέσεων μεταξύ των αποστολών.

Τη Κυριακή αμέσως μετά το πέρας των αγώνων έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Παρακάτω οι νίκες των αθλητών του ΝΑΣ Αίολος:

1η νίκη OPTIMIST αγοριών

1η νίκη OPTIMIST κοριτσιών

1η νίκη OPTIMIST αγοριών U13

3η νίκη ILCA 4 κοριτσιών

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο