Ν.Α.Σ.Κ Αίολος: Επιτυχίες για το σύλλογο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα σκαφών OPTIMIST & ILCA 4

Επιτυχίες για Παναγιώτη-Στυλιανό Οικονομάκο και Δανάης Μανωλοπούλου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος
Με επιτυχίες για τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” τελείωσε το Περιφερειακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας για σκάφη OPTIMIST & ILCA 4 το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου 2022 με την συμμετοχή 50 σκαφών OPTIMIST και 17 σκαφών ILCA4.
Ο αγώνας την Παρασκευή διεξήχθη με ιδανικές καιρικές συνθήκες το Σάββατο είχε άπνοια ενώ την Κυριακή ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε τους αθλητές.
Από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας “Ο ΑΙΟΛΟΣ” συμμετείχαν στον αγώνα 11 αθλητές και αθλήτριες. Στην κατηγορία OPTIMIST συμμετείχαν οι Παναγιώτης – Στυλιανός Οικονομάκος, Δανάη Μανωλοπούλου, Αναστάσιος Πουλόπουλος, Μάριος Νικόπουλος, Παναγιώτης Μπούρας, Μάριος Κολιτσιδάκης, Μαρία Τρουπάκη, Αικατερίνη Βούλγαρη και Φοίβος Γεωργακόπουλος ενώ στην κατηγορία ILCA4 οι Γιώργος Οικονομόπουλος και Παναγιώτα Οικονομάκου.
Στα σκάφη OPTIMIST ο αθλητής μας Παναγιώτης – Στυλιανός Οικονομάκος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία U13 (παιδία κάτω των 13 ετών) καθώς και την 2η θέση στα αγόρια ενώ η αθλήτρια Δανάη Μανωλοπούλου κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια.
Πριν την έναρξη του Περιφερειακού πρωταθλήματος ο Ομοσπονδιακός προπονητής των OPTIMIST κ. Αντώνης Δροσόπουλος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της κλάσης ILCA κ. Χάρης Γκανιάτσας πραγματοποίησαν 3ήμερο εκπαιδευτικό camp το οποίο παρακολούθησαν οι αθλητές – τριες Παναγιώτης – Στυλιανός Οικονομάκος, Δανάη Μανωλοπούλου και Παναγιώτα Οικονομάκου.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο