Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο σκακιστικό τμήμα του ΝΟΚ

Μαθήματα, προπονήσεις και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες ξεκινά τη προσεχή Τετάρτη 13/9το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Καθημερινά από την περασμένη Δευτέρα έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρες 4:30 – 8:30 μ.μ. θα γίνονται εγγραφές στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας.
Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Θοδωρής Τσεκούρας (Fide Instructor) και συνεργάτης – προπονητής ο Μανώλης Μουτζούρης.
Θα λειτουργήσουν τμήματα γνωριμίας με το σκάκι, αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων παιδιών και ενηλίκων.
Οι εγγραφές θα συνεχίζονται και στην διάρκεια του έτους κατά τις ώρες λειτουργίας της σκακιστικής ακαδημίας.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6972 701590 (Θοδωρής Τσεκούρας), 6945 499716 (Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο Καλαμάτας”.
“Οι υπεύθυνοι του τμήματος εύχονται καλή σχολική χρονιά σ’ όλα τα παιδιά και καλή σκακιστική χρονιά σ’ όλους τους σκακιστές.
Καλό φθινόπωρο σ’ όλους τους φίλους και τους υποστηρικτές του σκακιστικού τμήματος και κυρίως στον χρυσό χορηγό του τμήματος κ. Στάθη Καρέλια του οποίου η υποστήριξη αποτελεί το οξυγόνο του τμήματος.
Καλό φθινόπωρο στους εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και των Μ.Μ.Ε. του τόπου μας. Η έφορος και οι αθλητές εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους”.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο