Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εράνη για την Γ’ Εθνική

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Λυμπερόπουλου και των συνεργατώντου Αλέκου ΤσατάΣτασινού Χρονόπουλου οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ξεκίνησαν να βάζουν τις βάσεις της σεζόν, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην έναρξη που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου. Οι τριφύλιοι έχουν κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας από την περσινή σεζόν και έχουν ξεκινήσει την ενίσχυση ώστε να καλυφθούν τα κενά. Οι Κώστας ΗλιόπουλοςΓιάννης Στραβάκος άνοιξαν το χορό των μεταγραφών ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Δημήτρη Καπλάνη από την Κυπαρισσία.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας που θωρακίζει την οπισθοφυλακή, εντάσσοντας στο δυναμικό της, τον δεξιό ακραίο αμυντικό, Δημήτρη Καπλάνη. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

Και τα τρία νέα αποκτήματα των πρωταθλητών έδωσαν το παρών στην πρώτη της ομάδας, όπως και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

«Ξεκινάμε με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε αισιόδοξοι για μία καλή σεζόν. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και αφού την εξασφαλίσουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να δούμε τον καταρτισμό των ομίλων για να μάθουμε τους αντιπάλους μας αλλά σε κάθε περίπτωση ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο», ανέφερε ο τεχνικός της Εράνης Φιλιατρών Κώστας Λυμπερόπουλος στο επίσημο ξεκίνημα της ομάδας για τη Γ’ Εθνική.

ΠΗΓΗ : sport365.gr

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο