Ξεκίνησε το Attica cup, πρεμιέρα η Καλαμάτα με Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα είχε σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας στις ηλικίες Κ14 και Κ16 (την 1η αγωνιστική είχε ρεπό) στο αναπτυξιακό τουρνουά Attica cup που ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα λοιπόν στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία οι πιτσιρικάδες του Αλέκου Δέδε που κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά όπως και ο Νίκος Κακαλέτρης αντιμετώπισαν όπως είπαμε στις ηλικίες Κ14 και Κ16 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού όπου προπονητής του είναι ο Σταύρος Τζωρτζόπουλος. Η Κ14 έχασε για το τυπικό του θεσμού με 4-7 ενώ η Κ16 ηττήθηκε με σκορ 0-5 από την ομάδα της Αθήνας.

Όμως εδώ θα πρέπει να σταθούμε στο γιατί γίνεται αυτό το τουρνουά για αυτά τα παιδιά για να δουν οι προπονητές το που βαδίζουν, τι αντοχές και τι εξέλιξη μπορεί να έχουν, τι οργάνωση πρέπει να υπάρξει σε σχέση με τις μεγάλες ομάδες του κέντρου και φυσικά τι υποδομές θα πρέπει να γίνουν για να μπορεί η ομάδα της Καλαμάτας στο μέλλον να φτάσει σε ένα ηψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο στο χώρο των Ακαδημιών και όχι μόνο.

Κ16 Καλαμάτας

Τώρα τα γκολ για την Κ14 έβαλαν δύο ο Γιώργος Λυμπερόπουλος και από ένα οι Ηλίας Αλάμαρας και Χρήστος Δημητρίου. Στο αγώνα έπαιξαν οι : Κανελλόπουλος, Γκίζας, Βαρελάς, Δημ. Νίκας, Χότζα, Παπαχριστοφίλου, Ρερρές, Λυμπερόπουλος, Δημητρίου, Αλάμαρας, Αναστασόπουλος. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι : Κουτσοπέτρος Παν, Κουτσοπέτρος Ι, Σαΐτης, Γιαννουλάκης, Τριαντόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ντελής, Αντωνόπουλος και Καντέλης.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα της Καλαμάτας το επόμενο σαββατοκύριακο στην Αθήνα με την Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη

Κ14 Καλαμάτας – Παναθηναϊκού
Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο