Οι ακαδημίες της Αναγέννησης Παραλίας αποδίδουν καρπούς

Η Αναγέννηση Παραλίας τα τελευταία χρόνια με μπροστάρηδες τους αδερφούς Τάκη και Βασίλη Φωτεινάκη προσπαθεί να αναμορφωθεί δίνοντας τεράστια σημασία στις ακαδημίες της. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια με πρώτο προπονητή σε αυτές τον Γιώργο τον Μηλίτση και κάθε χρόνο αναβαθμίζεται συνεχώς με σκοπό την ανάδειξη των Καλαματιανών ταλέντων για την επάνδρωση της πρώτης ομάδας και όχι μόνο. Τα αποτελέσματα είναι σαφώς εμφανή παιχνίδι με παιχνίδι. Με αφορμή προφανώς το χθεσινό ματς της ομάδας με τον Ατρόμητο Πλατύ και την πολύ καλή απόδοση ειδικά στο 2ο ημίχρονο η Διοίκηση έβγαλε μια ανακοίνωση γι αυτά τα παιδιά που χρησιμοποιούνται στο πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας. Δείτε τι αναφέρει σχετικά.

<< Μετά το χθεσινό αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α1′ κατηγορίας όπου συμμετέχουμε και με αφορμή των 2 γκολ που πέτυχε ο 15χρονος Νταβέας Ιωάννης, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια όλων των αθλητών μας και ιδιαίτερα των παιδιών που προέχονται από την ακαδημία μας οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στους αγώνες και δείχνοντας με αυτό το τρόπο τη μεγάλη σημασία που δίνουμε στις ακαδημίες της ομάδας μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι προπονητές μας έχουν την τεράστια ευθύνη και ειδικά στο παιδικό ποδόσφαιρο που εκτός από ποδοσφαιριστές “χτίζουν” και τους χαρακτήρες τους. Συγχαρητήρια στον κύριο Βορίλα Ιωάννη και Μηνά Κακαλέτρη γι αυτό που κάνουν σε συνεργασία πάντα με τον κύριο Χιώτη Πέτρο >>.

** Πολλά συγχαρητήρια και από εμάς και μακάρι την προσπάθεια που κάνετε να την ακολουθήσουν και άλλες ομάδες για το καλό του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου !!!.

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο