Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Beach Volley Κ22 “Βαγγέλης Κουτουλέας”

Στην παραλία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Κ 22 σε άνδρες και γυναίκες με την ανάδειξη των πρώτων σε κάθε κατηγορία . Η πετυχημένη όπως εξελίχθηκε διοργάνωση ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού τεράστιου προπονητή και αθλητή Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο, διεξήχθη στις πολύ καλές εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley, το διήμερο 22 και 23 Ιουλίου και ήταν μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ, ΝΙΚΗΤΕΣ

#Κυρίαρχες στο ταμπλό των γυναικών οι Ελπίδα Πιτσιγκώνη και Αγνή Τριλυράκη που κέρδισαν στον tie break του τελικού τις Δήμητρα Βαλσαμάκη και Έλενα Γεωργιάδου με 1-2 σετ (21-5, 15-21, 13-15).

Στην τρίτη θέση του βάθρου κατετάγησαν οι Σταματίνα Γκιζέττη και Πάολα Σουσάρι οι οποίες στον μικρό τελικό κέρδισαν τις Κατερίνα Κατέρη και Αγγελική Κοντακιώτη με 2 – 1 σετ (17-21, 21-19, 15-13).

#Το δίδυμο «φωτιά» των Δημήτρη Καλιόζη και Ιωάννη Καρδούλια επικράτησαν με 0-2 σετ (20-22, 8-21) των Γιώργου Γιαννούλη και Λεωνίδα Πετρόπουλου και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου στους άνδρες.

Στην τρίτη θέση κατετάγησαν οι Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος (Πάτρα) και Φώτιος Στάμος (Καλαμάτα) που νωρίτερα στον μικρό τελικό πήραν άνευ αγώνα το παιχνίδι με 0-2 σετ, από τους Ιωσήφ Παπαδόσηφο και Παναγιώτη Σεμιτέκολο που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Οι τριταθλητές είχαν μόλις μια ήττα από τους φετινούς (και περσινούς) νικητές Καλιόζη και Καρδούλια στα ημιτελικά.

Μετά το τέλος των αγώνων οι διοργανωτές απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στα κορυφαία τρία ζευγάρια αγοριών και κοριτσιών.

Τις απονομές πραγματοποίησαν οι αδελφές του αείμνηστου Βαγγέλη Κουτουλέα και οι Παναγιώτης Αντωνόπουλος Β’ Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ, Θοδωρής Κανελλόπουλος, πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ και οι εκπρόσωποι του KBV Γιώργος Κουλιέρης και Κώστας Κουτράκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΣΤΑΚΗ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο