Ολυμπιακός Ανάληψης: Μερικά πράγματα μας βγάζουν εκτός εαυτού…….!

Παρότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί ξανά μ` ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και παραπόνων, φαίνεται πως κάποια πράγματα όμως την ξεπερνούν και τους βγάζουν εκτός εαυτού.

Μετά λοιπόν τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή τους Παναγιώτη Μάραντου στην κυριακάτική αναμέτρηση με την Κυπαρισσία ξεπεράστηκε κάθε όριο και αισθάνθηκαν την ανάγκη διαμαρτυρίας με ανακοίνωσή της προς τα Μ.Μ.Ε και μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διαχείριση του αγώνα από τον διαιτητή κ. Σκόρδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Η Δευτέρα είναι μέρα ανακοινώσεων. Συνεπώς δεν γίνεται να λείπουμε εμείς. Την φετινή χρονιά είχαμε συμφωνήσει σαν συμβούλιο πως δεν θα ασχοληθούμε με ανακοινώσεις, αλλά μερικά πράγματα μας βγάζουν εκτός εαυτού. Συγκεκριμένα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Μάραντου Παναγιώτη στην φάση την οποία χτύπησε στο κεφάλι, έπεσε ζαλισμένος στο έδαφος μες την περιοχή της ομάδας μας. Ο κ. Σκόρδος δεν διέκοψε το παιχνίδι και συνέχισε κανονικά. Η απάντηση του στις διαμαρτυρίες μας ήταν η εξής “Δεν μπορώ να διακόψω το παιχνίδι σε φάση που πάει για γκολ.

Τι θα πάθει για ένα λεπτό….

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ!!!!

<< Θα σας πούμε εμείς, τι έπαθε. Από τις 3 και 15 μέχρι τις 8 ήταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από χτες μετά τις 8 συνεχίζει να τρέχει σε γιατρούς και τελικά χρειάζεται χειρουργείο. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο γνωρίζουμε πως το με το χτύπημα στο κεφάλι το παιχνίδι σταματάει αμέσως. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Αλεξέα και σίγουρα σας έχει μάθει τους κανόνες και πιστεύουμε πως το γνωρίζεται και εσείς, αν δεν το γνωρίζεται καλό είναι να μας ενημερώσετε για να στείλουμε χαρτί στην Επιτροπή Διαιτησίας και να ζητήσουμε την εξαίρεση σας από τα παιχνίδια της ομάδας μας γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η διαιτησία μας δημιουργεί υπόνοιες κατά της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τον γιατρό του αγώνα που δεν σταμάτησε λεπτό να ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή μας και αθλητές της Κυπαρισσίας που ρώταγαν συνέχεια για την κατάσταση του >>.

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Κ.ΣΚΟΡΔΟ».

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο