Ολυμπιακός Ανάληψης – Πάμισος Μεσσήνης 0 – 2: Νίκη γοήτρου

Τα ¨ξίφη¨ τους διασταύρωσαν την Κυριακή το βράδυ στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης οι δύο συντοπίτες Ολυμπιακός Ανάληψης και Πάμισος Μεσσήνης. Με τους ¨τριφυλοφόρους¨ να καταφέρνουν στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ να παίρνουν την νίκη που τους έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Στο τοπικό ντέρμπι της Μεσσήνης οι ¨πράσινοι¨ παρότι είχαν μια μικρή υπεροχή χρειάστηκαν περίπου 60` λεπτά ώστε να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία Αργυρόπουλου. Ο οποίος όπου και όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε το ¨παρών¨ και με προσωπικές του επεμβάσεις απέτρεψε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 59` μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Υμεράσι με πλασέ από κοντά έδωσε το προβάδισμα (0 – 1). Οι παίκτες του Αντώνη Τσουκαλά προσπάθησαν να κάνουν τη ζημιά δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και στο 87` ο Πετρουλάκης που είχε μπει ως αλλαγή (74`) με διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2. 

Διαιτητής: Πλακογιάννης Δ. – Βοηθοί: Σαπουτζής Χρ. – Ρηγοπούλου Δ. 

Συνθέσεις: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Τσουκαλάς Αντώνης): Αργυρόπουλος, Γκάργκουλας, Δημητρίου, Λύρας ( 74` Λέρα), Θεοδωρακόπουλος, Δασκαλάκης, Μακαρούνης, Διονυσόπουλος (63`Τσώνης), Κοντομανωλόπουλος, Γιαννόπουλος (82` Αγγελόπουλος), Θεοδοσόπουλος ( 74` Κορμπής Δημ.). 

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ( Γεωργακλής Νικόλαος): Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Φιλόπουλος, Μπορχάν (60` Κουλόπουλος), Υμεράσι, Ντίσα Αλεξ., Τιμπλαλέξης ( 74` Πετρουλάκης), Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος ( 89` Κράκουλι), Βλάχος Ευστ. (89` Βλάχος Ευθ.).  

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο