Ο Αλέκος Τσατάς συνεργάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου στην Εράνη

Τις υπηρεσίες του ως συνεργάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου στον πάγκο της Εράνης στην Γ’ Εθνική θα προσφέρει την νέα σεζόν ο Γνωστός σε όλους μας Αλέκος Τσατάς ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, ενώ πρεμιέρα στην προετοιμασία θα γίνει στις 31/7/2023 στις 19:00 στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

« Το Δ.Σ του συλλόγου ενημερώνει πως ο πολύπειρος προπονητής Αλέκος Τσατάς εντάσσεται στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου. Αμφότεροι θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024, που θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας θα λάβει μέρος στο Παλιό Γήπεδο Φιλιατρών, την Δευτέρα 31/07/2023 και ώρα 19:00. Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους συλλόγους που ξεκινούν τις προσπάθειές τους. Το ταξίδι μας στη Γ’ Εθνική αρχίζει με κάθε επισημότητα!. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο