Ο Α.Ο Καλλιθέας αποχαιρετά την φετινή χρονιά

Μια ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε για την Β’ Τοπική και ο Α.Ο Καλλιθέας κάνοντας μια αρκετά καλή πορεία τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς με 14 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε μια πολύ ωραία ανακοίνωση για το φετινό πρωτάθλημα και για την ομάδα, αξίζει να την διαβάσετε.

« Η ιστορία ξεκινάει από παλιά. Πριν 41 χρόνια μπήκαν τα θεμέλια και σήμερα έπειτα από τόσες δεκαετίες συνεχίζουμε αυτό το όμορφο ταξίδι που είχε μόνο αρχή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1983….

Μία αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος και μας βρίσκει να συνεχίζουμε στην Α1 κατηγορία. Στην αρχή της χρονιάς είπαμε ότι ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι σε χωριά που δεν έχουμε ξανά πάει. Πήγαμε στην πολύ φιλόξενη Θύελλα Μερόπης, στα Αρφαρά που έχουν παίξει τις κατηγορίες που θαυμάζουμε. Πήγαμε στην Κυπαρισσία για το Καλό Νερό που είδαμε ανθρώπους που ξενιτεύονται για γήπεδο και τους χαρήκαμε. Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις. Ένας εξαιρετικός σε ήθος συμπεριφορά και γνώσεις προπονητής ο Δημήτρης Μάλαμας που μαζί του μαθαίνεις αθλητική παιδεία. 19 αλάνια που έδωσαν τα πάντα για την φανέλα και το χωριό μας. Είδαμε παίχτες που έκλαψαν στις ήττες, που έτρεχαν σε κάθε τραυματισμό συμπαίκτη τους να τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει. Είδαμε παιδιά της ομάδας μας να φεύγουν με ασθενοφόρο από το γήπεδο, παιδιά της ομάδας μας που η μαγνητική τους έδειξε ρήξη μηνίσκου και ήθελαν να παίξουν ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. (Και το έκαναν). Είδαμε τα παιδιά μας να κάνουν δεκάδες χιλιόμετρα για να είναι δίπλα στην ομάδα μας.

Όλο αυτό μας έχει κάνει να συνεχίζουμε να βάζουμε πλάτη για την ομάδα για το χωριό για την καθημερινότητα μας. ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Όλοι μαζί ξανά και την νέα χρονιά.

41 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Α.Ο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ επειδή ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτό το χωριό.

Τέλος, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην αήττητη Ομόνοια Καλαμάτας για το πρωτάθλημα αλλά και στην ομάδα του δήμου μας Στενωσιά για την άνοδο και της ευχόμαστε του χρόνου στην νέα κατηγορία στο νέο γήπεδο της να μας φιλοξενήσει σε ένα φιλικό παιχνίδι”. »

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο