Ο Βασίλης Μουζάκης συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Διοίκηση και τους οπαδούς

Την τοποθέτηση του γνωστού σε όλους μας Βασίλη Μουζάκη στην ΠΑΕ Καλαμάτα με την αρμοδιότητα του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στη διοίκηση και στους οπαδούς αποφάσισε η ΠΑΕ και ο Γιώργος Πρασσάς με στόχο πάντα την επανεκκίνηση αλλά και την συσπείρωση του κόσμου εν όψη νέου πρωταθλήματος. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

« Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Μουζάκης θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας μας. Είναι επιχειρηματίας και στο παρελθόν επί διοίκησης του αείμνηστου Σταύρου Παπαδόπουλου είχε την ίδια θέση, ενώ επί θητείας Γιώργου Ράλλη, ήταν αντιπρόεδρος στην Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και σύσσωμοι όλοι σαν μια γροθιά να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα! »

Επίσης αποφασίστηκε γενική συνέλευση για τις Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και από ώρα 10:00 π.μ έως 12:00  στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία

 «Π.Σ Η Καλαμάτα»

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου  το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Π.Σ Η Καλαμάτα» και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου ΓΣ και λοιπών μελών κατά το καταστατικό.
  2. Έγκριση διοικητικού απολογισμού έτους 2022 από 1/07/2022 εως 30/06/2023.
  3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2022 από 1/07/2022 εως 30/06/2023 .
  4. Έγκριση προυπολογισμού έτους 2023.
  5. Εκλογή νέου ΔΣ.
  6. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  7. Ενημέρωση – Απολογισμός  δράσης και διαχείρισης – έγκριση.
  8. Αρχή σχεδιασμού νέας περιόδου
  9. Παν προταθησόμενο θέμα

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και από ώρα 10:00 π.μ έως 12:00  στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος στο Διοικητήριο στην Καλαμάτα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου. Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα επαναληφθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Καλαμάτα, 15-07-2023

                                                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ.

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ .

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο