Ο Μεσσηνιακός προβάλει συλλόγους με κοινωνική προσφορά

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888-ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η φετινή αγωνιστική φανέλα της ομάδος Γυναικών του Μεσσηνιακού δεν θα προβάλει Χορηγούς, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα προβάλει την προσφορά των Εθελοντικών Ομάδων στην κοινωνία. Νιώθουμε την υποχρέωση να γίνομε Χορηγοί στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με ΝεοπλασματικήΑασθένεια «Φλόγα» και στον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας «+ΒΙΩΝΩ» και γι’ αυτό τα λογότυπά τους θα κοσμούν την ενδυμασία των αθλητριών μας. Καθ’ όλη την διάρκεια δε της φετινής περιόδου και κατά διαστήματα θα παρουσιάζονται στα Μ.Κ.Δ. του Μεσσηνιακού οι δράσεις τους. Ελπίζομε οι φίλοι της Ομάδας μας να ενεργοποιηθούν και να τους στηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ευχαριστούμε την εταιρία αθλητικών ενδυμάτων CAAN του δικού μας Δημήτρη Μπαχράμη για την ποιοτική επιμέλεια της ένδυσης.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο “Φλόγα” και τον Φιλοζωικό Καλαμάτας +ΒΙΩΝΩ, που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσομε τα λογότυπά τους.

Η αγωνιστική περίοδος 2022-2023 για το πρωτάθλημα Γυναικών Βόλεϊ αρχίζει την Κυριακή 13/11/2022. Η Ομάδα μας βρίσκεται σε χαμηλή κατηγορία και θα αγωνιστεί σε περιφερειακό πρωτάθλημα με ομάδες της Ζακύνθου, της Μεγαλόπολης, της Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας. Οι αθλήτριες που επελέγησαν από την προπονήτρια Γεωργία Σουρή για να στελεχώσουν την φετινή Ομάδα μας, έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον, όπως όλοι μας.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Spread the love

Γράψτε ένα σχόλιο